Close

Lost your password?

Glasses for computer work

Често усещате умора и зачервяване на очите, и болки в главата? Очилата за компютър ще сложат край на дискомфорта, който изпитвате. Очилата за компютър могат да са с или без диоптър, в зависимост от това дали имате нужда от корекция на зрението. Избирайки си стъкла за очила помнете, че всички стъкла, препоръчвани от Квят ООД имат 100% UV защита. Квят ООД предлага стъкла за работа с компютър, със специална защита нанесена на стъклата по възможно най-добрия начин, с най-висококачествените технологии, познати на световния пазар:

Диоптричните стъкла от Квят притежават следните показатели:

  1. Максимална прозрачност;
  2. Потока на светлина към окото е почти 100%, благодарение на което очите и мозъка се натоварват значително по-малко;
  3. Mаксимално естетични;
  4. Притежават приятен цветен оттенък, който подобрява естетиката на очилата;
  5. Максимална защита;

Минимизират оптичните нежелани явления и елиминират нежеланите отблясъци. Ефектът на отпочиналост на окото се усеща след първия ден! Стъклата за работа с компютър са с нанесени многослойни антирефлексни покрития. Това са тънки слоеве, нанесени върху стъклото в различни оттенъци. Стъклата от Квят имат модерния за сезона деликатен златист антирефлексен оттенък. Технологията на изработване на полските стъкла за работа с компютър е най-новата и най-съвременната в световен мащаб.

Как да се грижим за стъкла с антирефлексни покрития?

  1. Стъклата да се мият под течаща хладка вода с малко препарат за миене на съдове или друг деликатен препарат. Квят ООД препоръчва специалния спрей за почистване на очила Квят “За блясък”, разпространяван в оптическите магазини.
  2. Да се използва меко парченце памук или специално предназначени за почистване на диоптрични стъкла микрофибърни кърпички.
  3. Очилата да се съхраняват в твърд калъф с меко покритие отвътре.
  4. Стъклата да се избърсват само след предварително овлажняване на техните повърхности, никога на сухо!
  5. Очилата да се пазят от високи температури (при топло време да не се оставят под стъклото на автомобила)

По качество стъклата, предлагани от Квят могат да се сравняват само с най-големите световни производители, но естествено предлаганите от фирма Квят ООД в България стъкла са на по-атрактивна цена. Оригиналните стъкла от Квят се предлагат от специалист оптик само в оптически магазин.

Всички цени са може да откриете в специализиран каталог на Квят ООД.

При получаване на готовите очила винаги изисквайте оригиналните пликчета на диоптричните стъкла!

Квят ООД гарантира за произхода и качеството на всички диоптрични стъкла.

Top