Подреди по:
Продукта на страница:
Продукти
Пол
Модел
Вид
Материал
Цвят на стъклата
Цвят на рамката
Цена
Размер на рамката
Форма на лицето

В днешно време няма друг аксесоар, който да подчертава вкуса и визията на една жена така, както едни дамски диоптрични очила. В колекциите на KWIAT има очила, които задоволят всички очаквания. KWIAT Exclusive е колекция, която сама по себе си казва много. В нея елегантността е на особена почит. Доказателство за това са очилата KW EX 9199 - нежно котешко око с ексклузивен релеф. Металните рамки също са доста забележителни. Някои от тях са с по-разчупени форми като KW EX 9191, а други не чак толкова, но пък цветовете са им смели и дръзки. Червени, оранжеви, сребристи, златисто-розови, сини, лилави - тези дамски диоптрични очила определено впечатляват.

KWIAT Regular или колекцията, която задължително трябва да се разгледа. Вдъхновението от различните геометрични фигури, определено се забелязва веднага. В колекцията има дамски диоптрични очила, които са изцяло метални, метал с пластмаса и само пластмасови. Интересно за колекцията са малките закачливи детайли при някои от моделите.

Колекцията, която съчетава цветове, форми и най-вече лекота, е KWIAT Comfort. Тази колекция дамски диоптрични очила не отстъпва по нищо на останалите, но има едно предимство - тези рамки са с цели 20% по-леки от всички останали. Това е благодарение на специалната технология от швейцарски материал Grilamid TR-90 Natural Technology, от който са направени. Изключително удобни са, особено за хора, които не са свикнали да носят очила.