Подреди по:
Продукта на страница:
Продукти
Пол
Модел
Вид
Материал
Цвят на стъклата
Цвят на рамката
Цена
Размер на рамката
Форма на лицето

Когато чуете дамски слънчеви очила си представяте само аксесоар? Не - те са мода, изживяване и начин всяка дама да изрази своя характер и нагласи към света. Всяка година модата се сменя - една година на почит са металните очила, на другата година ще са многоъгълните рамки, но едно е сигурно: без значение какви изненади ще поднесе модата най-модерни са очилата, които ви отиват!

В колекциите дамски слънчеви очила на KWIAT ще откриете богато разнообразие на модели, форми, материали, детайли. Ако търсите нещо, което да е малко по-елегантно и на места със засилени детайли, то определено колекцията за вас е KWIAT Exclusive. Силно изразеното котешко око, блясъците и цветовете определено са една основна част от тазки колекция, но не се заблуждавайте - сред тях има и модели, които биха стояли еднакво добре и на рокля с токчета, и на небрежен ежедневен стил. Ако търсите очила, които са 10 от 10, то тогава вашата колекция е KWIAT Top models. В нея са събрани всички дамски слънчеви очила, които през годините са били най-търсени. Ако различната форма на очилата е това, което търсите, то тогава определено трябва да разгледате колекцията KWIAT Regular. Тя се отличава точно с това - малки и големи очила във всевъзможни форми. И последната, но не по-важност, е KWIAT Chic - шикозната колекция, която говори сама по себе си. Разгледайте моделите, за да разберете за какво точно говорим.

Разбира се, основната функция на слънчевите очила си остава тази да предпазва очите ви. И не само от самото слънце, а и от вятъра, който ги изсушава, от това да не попадне прашинка в очите, от всички отражения на лъчите. Затова никога не правете компромис с очилата ви и винаги купувайте със 100% UV защита, клас А и поляризация - каквито са и всички слънчеви очила KWIAT.

Дамски слънчеви очила като подарък? Защо не! Уверяваме ви, че те ще бъдат прекрасен подарък, защото никоя дама няма да остане равнодушна към още един чифт очила.