Подреди по:
Продукта на страница:
Продукти
Пол
Модел
Вид
Материал
Цвят на стъклата
Цвят на рамката
Цена
Размер на рамката
Форма на лицето

В наши дни технологиите и идеите толкова са се развили, че и изборът на мъжки диоптрични очила вече е огромен. “Живей смело, носи ярки цветове” - това вече не е тема табу и господата могат спокойно да избират измежду изключително много варианти на очила - материали, цветове и леки детайли.

В колекциите мъжки диоптрични очила KWIAT успешно се съчетават спортни и елегантни модели. От неформални и непринудени до леки и небрежни детайли върху рамката. Освен класиките черна пластмаса и сив метал, колекциите от мъжки диоптрични очила KWIAT предлагат много повече от това.

Всеки един модел, който се намира в KWIAT Top models, определено има защо да е там. Най-хитовата колекция на българската марка очила изненадва всеки път. Името на колекцията идва от това, че в нея се намират най-купуваните и търсени модели.

KWIAT Exclusive съчетава елегантността и детайлите. Семпло, но в никакъв случай безлично. Металът е тъмен или светъл, а очилата от пластмаса с по-голямо разнообразие от към цветове: кафяво, бежово, зелено, синьо.

Най-много модели ще откриете в колекцията мъжки диоптрични очила KWIAT Regular. А за господата, които искат тънки и максимално изчистени диоптрични очила, трябва да се насочат към колекцията KWIAT Chic.