Подреди по:
Продукта на страница:
Продукти
Пол
Модел
Вид
Материал
Цвят на стъклата
Цвят на рамката
Цена
Размер на рамката
Форма на лицето

Колекциите на KWIAT от мъжки слънчеви очила е забележителна. Те са важен моден аксесоар не само за дамите, но и за господата. Затова всяка колекция е различна и в тях присъстват модели подходящи както за официални събития, така и за разходка в планината.

От името можете да отгатнете, че KWIAT Comfort е колекция мъжки слънчеви очила, която е предназначена да бъде комфортна и удобна. Затова те са с цели 20% по-леки от повечето очила. Освен това са изключително еластични, гъвкави, антитоксични и с революционна биосъвместима структура. Друго предимство е, че цялата колекция има “memory” ефект – т.е. рамката винаги се връща в първоначалното си положение. Exclusive моделите пък имат по-голямо разнообразие. В тази колекция ще намерите очила направени от различни материали с леки детайли на някои от тях. Комбинациите на цветове също са много: от изчистени черни до жълто-зелени стъкла с метални рамки. В колекцията KWIAT Regular са модели предимно направени от метал. Сред тях се отличава моделът KS 9576, който е във форма на класически бъбрек. Цветовете, в които можете да го намерите, са класическо сиво стъкло и рамка, сиво стъкло със златна рамка, а за по-смелите господа златисто-розова рамка с кафяви стъкла.

Ако търсите определен модел мъжки слънчеви очила, можете да използвате филтрите, защото така бързо и лесно ще намерите това, което търсите. Не забравяйте, че всички очила KWIAT са със 100% UV защита, поляризация и са от клас А.