Затворете

Забравена парола?

Тенденции при слънчевите очила през 2012-та година

През 2012-та година определено ще бъдете в крак с модата ако се доверите на слънчеви очила KWIAT. Независимо кой модел ще изберете от колекция KWIAT 2012 няма да сбъркате. Продължават да бъдат актуални „Wayfarer“ моделите. Можете да ги откриете в класическата черно-бяла комбинация, както и във вариант черно с прозрачно и дори в цвят слонова кост. Избирайки някой от тези модели ви гарантираме, че няма да сте демоде. През цялата 2012 година моделът ще бъде на върха. Класическа и много търсена остава комбинацията между метал и пластмаса. Орнаментите са дискретни и почти незабележими. Едрите камъни отстъпват място на нежните акценти. Преливащите стъкла остават хит, а огледалните отново се завръщат на модната сцена. Слънчеви очила с авиаторска форма и огледални стъкла ще бъдат новият хит през 2012 година. Този модел е unisex и можете да споделите очилата с половинката си.
KS 9314 Няма да сгрешите и ако заложите на модел в стил Джаки Кенеди или Мерилин Монро. Цветовете при тези слънчеви очила са бяло, романтично лилаво и топло кафяво.
KS 9329 Следвайки сляпо модата може да постигнем по-скоро смешен отколкото „wow“ ефект. Затова винаги трябва да подберем очилата спрямо типа на лицето, косата и стила на обличане.Важно е също къде избирате очилата си. Възползвайте се от професионалното мнение на оптик-консултант. Той ще ви даде безценни съвети и ще ви помогне при избора. Очилата KWIAT се предлагат с калъф, който ги предпазва от надрасквания, което позволява да ги носим винаги в дамската си чанта. Очилата KWIAT предпазват очите от вредните UV лъчи и са безкомпромисни по отношение на защитата на вашето зрение. Освен това по нищо не отстъпват на световноизвесните марки очила. Дамските модели са съобразени изцяло с родните модни тенденции и са създадени специално за българската жена. И докато дамските модели са изработени основно от пластмаса, при мъжете актуални през 2012-та година ще бъдат металните бъбреци. Слънчеви очилата KWIAT ще откриете в оптиките в цялата страна.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top