Да се погрижим за здравето на детските очи с редовни очни прегледи и качествени очила

От 01-ви юни можете да се включите със снимки и коментари на нашата Facebook стена и да спечелите очила за вашето съкровище 🙂

Първи юни ни провокира да обърнем внимание на един много важен въпрос, а именно здравето на детските очи. От 01-ви до 15-ти юни вие ще можете да публикувате снимки на вашите деца на нашата Facebook стена и кратък текст за това как се грижите за здравето на техните очи. Ако не се сещате какво точно да ни напишете можете да ни отговорите на някои от следните въпроси: *Кога ги заведохте за първи път на очен преглед?
*Какви очила им купувате?
*Обичат ли те да носят слънчеви очила като мама и татко?
*Колко често им разрешавате да гледат телевизия и да стоят пред компютъра?
*Има ли според вас връзка между здравословното хранене и остротата на детското зрение?
И т.н…..
Всичко, за което се сетите и смятате, че е свързано по някакъв начин със здравето на очичките на вашия малчуган можете да споделите на нашата Facebook стена. Ние смятаме, че вашите коментари по темата за детското зрение ще са полезни за всички родители. Разбира се ще има и награди:) Ще изберем 2-ма участници, които ще получат детски очила от KWIAT. Родителите ще могат да изберат каква да бъде наградата – слънчеви очила или диоптрична рамка за тяхното съкровище. Срок на играта от 01-ви юни до 15-ти юни 2012 г. Наградените участници ще бъдат обявени на 18-ти юни 2012 г.