Фотоконкурс на KWIAT – „Влюбени с очила“

Свети Валентин наближава и ние от KWIAT решихме да зарадваме 3 влюбени двойки с подарък за празника! „Всичко от което имаме нужда е любов“… и чифт очила KWIAT.

Свети Валентин наближава и ние от KWIAT решихме да зарадваме 3 влюбени двойки с подарък за празника! „Всичко от което имаме нужда е любов“… и чифт очила KWIAT.Имате профил във Фейсбук и обща снимка с очила заедно с вашата половинка – изпратете ни я и можете да спечелите по един чифт слънчеви очила или диоптричнaрамкaпо ваш избор за вас и партньора ви!Поканете всички своиприятели,да Ви подкрепят!
Условия за участие:

  • Да имате навършени 16 г. и свой личен профил във Фейсбук.
  • Единият от двойката да изпрати от 1 до 8 снимки (броят е по лична преценка), на които поне единият да е с очила. На снимката не трябва да има други хора или ако има, те трябва да са ясно различими като фон, а фокуса да е върху двойката.
  • Няма ограничение за сезона – снимките може да са от лятната ви ваканция, от разходка в парка, в планината, в България или в чужбина. Можете да си направите и специални снимки сред актуалните снежни преспи. Снимките могат да бъдат от затворено пространство или на открито, но не се допуска участие със снимки, на които двойката е разголена повече от бански костюм, както и с неприлични пози и знаци.
  • Снимки от нереални профили ще доведат до дисквалифицирането им и изтриването на снимките.
  • 3-те снимки, които съберат най-много харесвания, ще спечелят на своите притежатели два чифта слънчеви или диоптрични очила по избор. Моделите, които можете да спечелите, могат да бъдат разгледани тук

Колкото по-рано качите снимките си, толкова повече време ще имате да съберете възможно най-много харесвания.Очакваме вашите снимки, а вас ви очакват наградите!* След приключване на фотоконкурса ще се свържем с победителите, затоваредовно следетесвоят Facebook профил. Победителите, които имат възможност ще бъдат поканени в централният ни офис, за да получат лично своята награда и за по една снимка за фирмения албум!* Вашият подарък за Свети Валентин от KWIAT ще получитена 13Декември, 2014 или в удобна за вас дата след това.Играй и се забавлявай с KWIAT – Българската Марка Очила. Успех!