Затворете

Забравена парола?

KWIAT с ревю на Празници на детската мода 2015

На 3 април 2015 г. в зала „Диамант“ на столичния хотел „Рамада“ се проведе третото национално издание на престижните Празници на детската мода. То се организира от Арт компания „Нови звезди“ и е уникално по рода – единственото събитие за детска мода в България, което събира на една сцена български и чуждестранни брандове за детска и младежка мода и аксесоари.

Програмата на събитието започна с пресконференция с представителите на фирмите производители и вносители на детски дрехи и аксесоари. Те представиха своите фирми и отговориха на въпросите на журналистите, свързани с трудностите, които срещат в своята работа. Г-н Павел Цветков основател на KWIAT коментира необходимостта от навременни очни прегледи за всяко дете, както и избора на точните диоптрични рамки и слънчеви очила като посъветва родителите да не правят компромис с качеството и винаги да купуват очила единствено от оптика,

Българската марка за очила KWIAT също участва с атрактивно ревю, на което представи свой детски модели слънчеви очила и диоптрични рамки за деца и тийнеиджъри.

  

  

За повече информация и снимки посетете нашата Facebook страница.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top