Затворете

Забравена парола?

Очила и музика – KWIAT и дует Ритон с лятна фотосесия

Катя и Здравко заснеха фотосесия с най-актуалните модели очила KWIAT. Кадър от фотосесията ще бъде включен в обложката на най-новия им албум „Пътят към твоето сърце”, с който Катя и Здравко ще зарадват многобройните си почитатели в началото на лятото.  Ценителите обаче ще могат да се сдобият освен с най-новия диск на дует „Ритон” и с DVD филм за живота им с разкази на композитори, поети, режисьори. Избрани кадри с очилата KWIAT ще бъдат включени и в луксозното книжно издание с много текстове на песни и снимки, което ще придружава филма за тях: „Брак по любов” по едноименната им песен от 80-те.

При търсенето на атрактивна визия за сцена и в живота, Катя и Здравко често залагат на очилата като моден аксесоар, който дава много възможности особено с голямото разнообразие от актуални цветове и форми. Катя споделя, че на излизане от вкъщи си избира от голяма кутия модел очила, който да подхожда на тоалета й. А сред най-атрактивните и запомнящите се сценични визии на Здравко от преди години е тази с огромни очила.

 

 

 

 

Самата Катя признава, че е фен на всичко ретро – очила, коли, обзавеждане. А ретро вълната остава силна особено при слънчевите очила, където хит е кръглата форма, а котешката остава една от предпочитаните. Намигване към миналото Катя и Здравко правят и с виниловата плоча, която ще придружава новия им албум в комбинация с филм и луксозно печатно издание. Едно музикално намигване, което само потвърждава силата на ретро вълната в най-различни сфери. Двама от най-обичаните български изпълнители споделят, че албумът „Пътят към твоето сърце” ще зарадва почитателите им и с няколко римейка на техни хитове – с нови аранжименти и по-актуален саунд, но със запазена автентичност на песните.  Остава само да чакаме!

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top