Затворете

Забравена парола?

KWIAT подкрепи българските студентите, заминаващи на студентска бригада в САЩ

В рамките на приблизително един месец, консултантската фирма за образование и работа в чужбина ORANGE обиколи редица университети в различни градове в България. Събитията имаха за цел да информират студентите относно студентски бригади в САЩ. Разбира се, ние от българската марка очила KWIAT не пропуснахме да се включим в тях и да подкрепим българските студенти.

Във всеки университет имаше по един щастливец, който получи награда – слънчеви очила KWIAT. Сигурни сме, че тези очила ще донесат много късмет в начинанията на студентите ни в далечния САЩ. За нас беше изключително удоволствие да се докоснем до младите хора на България и да усетим техния дух и техните мечти. Чрез изцяло българските си очила, всички тези студенти ще вземат частица от родината си в една толкова далечна страна, каквато е САЩ. Всички тези студенти са един прекрасен повод за гордост на България и за нас ще бъде изключителна чест да ги видим на студентска бригада с българска марка слънчеви очила. С очилата от KWIAT няма да има отблясъци, които да им попречат да извървят дългия и труден път, който ги очаква далеч от България.

Благодарим на нашите партньори в лицето на фирма ORANGE, които ни предоставиха възможността да участваме в тяхната инициатива и да допринесем и ние към нея. Надяваме се и в бъдеще да присъстваме на такива позитивни и интересни събития организирани от ORANGE и да поддържаме едно успешно партньорство.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top