Затворете

Забравена парола?

KWIAT на БГ Модна Икона 2016

На грандиозна церемония във Витоша Парк Хотел на 14.12.2016 г. най-елегантните българи за 2016 г. получиха наградата “БГ Модна Икона” на Академията за мода с председател проф. Любомир Стойков, а водеща на събитието беше красивата Елен Колева. Сред наградените бяха Таня Скринска, Любен Дилов – син, Диляна Попова, Антон Хекимян и Йоана Буковска.

И тази година организаторите не изневериха на традицията непосредствено преди официалната церемония да покажат актуални и атрактивни  модни предложения от колекции на родни и чуждестранни дизайнери. Със свои произведения участваха и студенти в специалност мода от Национална художествена акадамения.

А в самостоятелно ревю българската марка очила KWIAT представи серия от атрактивни слънчеви очила и диоптрични рамки с функционално решение и иновативен дизайн. Дизайнерските очила от колекция Ексклузив 2017 на KWIAT са с допълнителен клип-он в различни цветове – черно, сребристо и златно. С този клип-он един модел на практика може да има три-четири различни варианта.

Иновативният дизайн е специална разработка на KWIAT, с която очилата стават по-интересни, забележими и уникални. Такъв модел се прави за първи път и за момента единствено KWIAT го предлагат в серията очила от колекция Ексклузив 2017.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top