Затворете

Забравена парола?

Българската марка очила KWIAT на MIDO 2017

Най-голямото оптическо изложение на планетата MIDO 2017 се проведе от 25 февруари до 27 февруари в Милано, Италия. За втора поредна година и българската марка очила KWIAT се включи в него с първия български щанд.

По време на изложението имахме удоволствието да запознаем специалисти в оптическия бранш от целия свят с предимствата и качествата на нашите очила. Там успяхме да разширим дейноста си, като срещнахме нови клиенти от САЩ, Тенерифе и Тунис.

През трите дни, в които се състоя събитието представихме слънчеви очила от колекция лято 2017 и диоптрични рамки от колекции KWIAT Exclusive и KWIAT Comfort. С гордост съобщаваме, че новата ни колекция слънчеви очила успя да впечатли посетителите със стъкла в най-актуалния за 2017/2018 цвят розово-златно. В допълнение някои от моделите имат свойството да стават диоптрични рамки, като слънчевите стъкла се заменят с диоптрични, такива са моделите: KS 9557 A, B, C и D, KS 1383 A, B, C и KS EX 9095 A, B, C, D, E, F, G. Изненадата бяха и рамките с иновативно допълнение – специален clip-on в златно, сребристо и черно, който прави очилата уникални и с него един модел на практика може да има два и повече различни варианта.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top