Затворете

Забравена парола?

Българската марка очила KWIAT на SNOO 2017, Брашов, Румъния

Oптическото изложение SNOO 2017 се проведе от 09 юни до 11 юни 2017 в Брашов, Румъния. За първа година и KWIAT се включи в него със собствен щанд, който беше и единственият български такъв.
По време на изложението имахме уникалната възможност да запознаем множество специалисти в оптическия бранш с предимствата и качествата на нашите очила. Там успяхме да разширим дейността си, като срещнахме и нови клиенти от съседна Румъния.
През трите дни, в които се състоя изложението представихме слънчеви очила от колекции KWIAT Exclusive, KWIAT Comfort и KWIAT Regular и диоптрични рамки от същите три колекции. За нас беше изключително приятна изненада, че очилата ни се отличиха и направиха впечатление с атрактивен дизайн. Цветовете, които сме използвали в моделите си и интересната техника на наслагване и сливане на цветове при многоцветните рамки и слънчеви очила беше също фактор, който отличи моделите на KWIAT. В допълнение, всички слънчеви очила, предлагани от нас са с поляризирани стъкла, което ги различава от продуктите на други марки.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top