KWIAT подкрепи „Майка на годината 2017“

Българската марка очила KWIAT подкрепи грандиозното събитие „Майка на годината 2017“, като се включи с подаръци за наградените дами. По време на церемонията 5 от дамите бяха наградени със слънчеви очила KWIAT от колекцията Exclusive 2017. Събитието се организира за пета поредна година под егидата на фондация „Българска памет
Тереза Маринова бе наградена с приза „Майка на годината 2017“ на официалната церемония. Спортистката е и дългогодишен партньор на KWIAT и в частност на Националната кампания на KWIAT за профилактика на детското зрение.
Стефани Тонева от фондация „Българска памет“ връчи награда на Красимира Василева, която направи чудо за изстрадало момче, а пътуващата писателка Маги Гигова зарадва с приза бизнесдатама Катя Ковачета, известна с благотворителните си инициативи. Тв продуцентката Соня Момчилова се нагърби със задачата да предаде престижните призове на бизнесдамата-благотворителка Теодора Игнатова и на Весела Тотева, която вдъхнови българските деца да стоят далече от наркотиците, а Иван Яхнаджиев зарадва с картините си носителките на приза.