Затворете

Забравена парола?

KWIAT със силно присъствие на световни изложения

Българската марка очила KWIAT се изяви с присъствие на две оптически изложения през първата половина на 2018 г. Едното от тях е най-голямото такова е света – MIDO 2018 в Милано, Италия, а другото е изложението SNOO 2018 в Брашов, Румъния. През есента на 2018 г. планира да бъде част и от второто по големина в света изложение SILMO в Париж, Франция. Именно KWIAT е първата и единствена компания, която представлява България на тези оптически изложения със своите продукти.

За да ви разкажем за тях възможно най-детайлно, направихме интервю с г-н Павел Цветков, собственик на компанията, който лично присъства на събитията.

Кое бе най-важното събитие за бранша през 2018 г.?

Определено най-голямото оптическо изложение в света MIDO бе най-важното събитие през годината. То се проведе в Милано, Италия. По време на това мероприятие света на оптическия бранш се събира на едно място. MIDO дава възможност да обменим опит и идеи с професионалисти от целия свят.  Там присъстваха 1 305 компании и 58 000 посетители, с част, от които ние се срещнахме и обсъдихме в каква насока се движи оптическия бранш.

Кое събитие във вашата фирма бе най-важно за 2018 година?

Както споменах и по-горе, MIDO е най-важното събитие в бранша и съответно бе такова и за нашата фирма. За трета поредна година участвахме със самостоятелен щанд като единствената българска фирма. За нас е гордост, че отново успяхме да впечатлим посетителите с множеството слънчеви очила и диоптрични рамки, които им показахме. По време на изложението демонстрирахме модели от колекциите ни KWIAT Exclusive, KWIAT Regular и KWIAT Comfort за 2018 г. Показахме наши иновативни дизайнерски решения като диоптрични рамки с дръжки, които завършват с дамска обувка на токче, слънчеви очила с полуогледални стъкла в цвят хамелеон и такива със сиви огледални стъкла.
Освен MIDO, за първа година организирахме и бизнес академия за българските оптици съвместно с френската фирма за стъкла Essilor. Мероприятието бе под надслов KWIAT и Essilor Бизнес академия. Там запознахме оптиците в България с информация за новостите в марката ни, както и за спецификите в производството на очилата.

Защо решихте да участвате на оптическото изложение в Брашов?

Румъния е изключително важна страна за нашия бизнес, защото там имаме представител, който налага марката ни на пазара много успешно. На изложението в Брашов участвахме за втора поредна година. Там се срещаме с много професионалисти от оптическия бранш в Румъния и имаме възможност да развием марката още повече на територията на тази страна. Освен колекциите ни KWIAT Exclusive, KWIAT Regular и KWIAT Comfort за 2018г., там успяхме да покажем и уникалните си модели от колекция KWIAT Clip 2018, която представлява диоптрични рамки с добавка, която с магнит се прикрепя към очилата и ги превръща в слънчеви очила.

Какви са тенденциите в очилата за 2018 г.?

В колекциите ни за 2018г. можете да видите форми тип пеперуда, кръгли очила с двоен мост, авиатори с двойна рамка, скосени в долния си край очила и др. Има изобилие от райета, брокат и преливки. Брокатът е сред хитовете тази година, като за първи път е поставен и върху матов метал. Цветовете са синьо, лилаво, червено и зелено. Интересна новост е и релефната пластмаса, тип „шкурка“. Имаме и нов цвят на стъклата, който е ябълково златно и придава елегантност на очилата.
В заключение мога да кажа, че през 2018г. в колекциите ни има очила за всеки вкус и форми, подходящи за различни лица.
Тук е момента да благодаря и на оптиките в България, за подкрепа, която ни оказват постоянно. Заради тяхната взискателност, ние се усъвършенстваме и правим все по-добри и по-качествени модели.

KWIAT представя страната ни по света като осъществява експортни дейности в над 15 държави в Европа, САЩ и дори Африка. Фокусът на компанията е да запази българския дух и да го разпространи извън границите на България. Очаквайте българската марка очила на SILMO в Париж от 28 септември до 01 октомври 2018, където за пореден път ще бъде единственият изложител със самостоятелен щанд от България.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top