Затворете

Забравена парола?

Бижу- подарък към новата колекция KWIAT EXCLUSIVE 2019

За всички закупили си слънчеви или диоптрични очила от колекцията KWIAT Exclusive 2019, изработени от пластмаса ацетат, ще има специален подарък-бижу.

Насочеността на KWIAT през последните години към опазване на околната среда се изявява особено силно именно с последната колекция Exclusive. Всички модели изработени от ацетат (висококачествена пластика) притежават специално бижу-подарък в различни форми. Те могат да бъдат тип: Усмихнато лице, диамант, устни, знак за безкрайност ( инфинити ), цвете или други.

При производството на очилата вътрешността на кръжилото се изрязва и се изхвърля. За да защитят природата от замърсяване, от компанията използват материала от вътрешността на кръжилото да направят специално бижу в различни форми за подарък към клиентите. Бижу в цвета на очилата е интересен завършек на всеки, предимно дамски тоалет. Това бижу може да се прикачи към гривна, на шията или дори към обица.

KWIAT е първата компания, която предлага такъв подарък на своите клиенти.

„Смятаме, че по този начин можем да направим притежателите на най-новите ни модели още по-оригинални и по-доволни от нашите продукти.Именно затова, грижейки се за техния, разбира се и нашия имидж, сътворихме този проект за всички тях“, споделят от компанията.

„Пожелаваме на нашите клиенти, винаги, когато ползват очилата KWIAT, независимо дали са от новата ни колекция с бижу или без, да виждат през тях само хубави неща и да им носят щастие и късмет“.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top