KWIAT с ново впечатляващо ревю по време на Sofia Fashion Week 2019

За трета поредна година българската марка очила бе част от програмата на най-авторитетното модно събитие у нас – Sofia Fashion Week.

В разгара на най-вълнуващата модна седмица у нас българската марка очила KWIAT официално представи пролетно-лятната си колекция KWIAT EXCLUSIVE пролет/ лято 2019. Заедно с най-големите български и международни модени марки, KWIAT взе участие за пореден път в най-престижното модно събитие у нас – Sofia Fashion Week SS 2019, което се проведе в периода между 26 и 29 март в многофункционалната зала за събития – EFE в хотел Маринела.

Хит в тазгодишната колекция на KWIAT са моделите в шестоъгълни форми, които са изработени от чист метал или в комбинация от метал и пластика. Като част от тенденциите при очилата тази година бяха представени и авиаторските форми, които сега са по-квадратни и по-големи, котешките форми, със засилено издължаване и по-ретро стил и металните очила, сред които актуален този сезон ще бъде меденият цвят “copper”. Част от слънчевите очила на колекция на KWIAT 2019 са произведени в ограничени количества и могат да се намерят само в определени оптики или на страницата на компанията тук.

За трета поредна година българската марка очила бе част от програмата на най-авторитетното модно събитие у нас – Sofia Fashion Week. Българската седмица на модата събира участници от над 60 модни марки и дизайнери, посетена е от над 5000 официални гости от цял свят и е представена в престижни медии като Duxe Magazine Paris, UfashON и Fashion TV.