Затворете

Забравена парола?

Блясък в действие

KWIAT Exclusive 2020 е всичко, за което сте мечтали…

Аристократична е думата, която се роди в екипа ни при първата обща среща, на която представихме колекция 2020, която се състои от 5 тематични подлинии: Sassy Glitter – за жени, които не се страхуват да изпъкнат сред сивата тълпа, Passion Red – за страстните, свободни по дух дами, Ultra Black – за любителите на класическите цветове и форми, Hide & Seek за изкушените от оувърсайз модата, Titanium Gods – защото металните рамки са на гребена на вълната, защото са леки, защото придават на визията ни усещане за изящество, което никога не е излишно.

Създадени само и единствено от висококачествени, биоразградими материали, и тази година очилата на KWIAT ще ви спечелят с уникален дизайн, говорещ на езика на актуалните трендове в модата. Колекция 2020 разчупва статуквото с ярки цветови комбинации, glitter декорации на рамката, авангарден релеф в секси интерпретации при някои модели, нова геометрия, за хората с нестандартно мислене и афинитет към футуристичното.

Атрактивна за хора от различни поколения, KWIAT Exclusive 2020 ще отговори на претенциите и на най-взискателните… С няколко думи, пригответе сe за нова линия, нова перспектива… един изцяло нов свят, функциониращ според законите на шика и елегантността. KWIAT Exclusive 2020 ще придаде на ежедневната ви визия усещане за непреходен стил, без да накърни целостта на банковата ви сметка.

Обмисляте промяна? KWIAT ще ви помогне да я осъществите, разгледайте новите ни предложения на www.kwiat.bg и открийте модела, който най-добре ще отговори на личните ви търсения.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top