Затворете

Забравена парола?

KWIAT с номинация за сайт на годината

Да имаш сайт е необходимост – дори може да се каже, че той е ключът към всеки бизнес. Сайтът е нещо като онлайн визитна картичка. Но най-важното от всичко е да е направен в улеснение на потребителите. Никой не обича да се бави и мотае, а иска всичко да е лесно достъпно и бързо разбираемо.

Онлайн пазаруване има много предимства: може да се пазарува по всяко време на денонощието; доставката се извършва в удобно време; избягват се тълпите; не се налага да се напуска комфортът на дома. Няма как да се подминат и цените, които в повечето случаи са доста по-изгодни.

Именно заради горе изброените причини създадохме изцяло нов сайт с главното участие на АГМА Студио и Irina Barzeva. С общи усилия направихме така, че kwiat.bg да бъде максимално полезен на потребителите най-вече с различните си филтри за прецизен подбор на очила. Затова през 2020-та година ще участваме в “Сайт на годината” в категория “Електронен магазин”. Гласувайте за KWIAT до октомври месец тук: https://bgweb.bg/s/categories/26/

Вярваме, че когато се завърши такъв проект, направен с огромно желание и от сърце, то той трябва да бъде представен. Особено ако това доказва високото нивото на уеб разработката и онлайн присъствието в България.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top