Затворете

Забравена парола?

KWIAT – другото име на тенденциите при очилата

Сезон есен/зима 2021/2022 е в своя ход. Модната индустрия при очилата отново прояви креативност и внимание към детайла. Тенденциите са ясни – свобода, стил и цветове.

Диоптричните очила могат да бъдат също толкова красив аксесоар, колкото слънчевитe. А за хората, за които те са ежедневие, опциите да допълват визията си, е по 10. Точно затова пъстрота, разнообразие и блясък са думите, с които могат да се опише новата колекция на българската марка очила KWIAT. Затова бързаме да разкажем за най-новите диоптрични очила на марката, която не спира да изненадва.

За никого не е тайна, че дамите са тези, които се радват на най-богато разнообразие. През този сезон една голяма част от моделите на KWIAT са метални. Но това в никакъв случай не трябва да ви навежда на мисълта, че са еднообразни. Можете да ги намерите в изключително много цветове – сребристо, класическо златисто, розово-златисто, жълто златисто, оранжево, червено, синьо и дори лилаво. Жените, които предпочитат диоптрични очила от пластика и метал, също имат вариант. Това са моделите KWIAT KW EXR 9179 и KW EXR 9200. Освен с впечатляващите си форми, те разполагат и с огромно разнообразие на цветове.

Правоъгълни – това е формата при мъжете. А материалите са 80/20 в полза на металните мъжки диоптрични очила. Интересното именно при тях е, че имат стилен детайл – двоен мост. Цветовете, на които могат да заложат мъжете, са класическо черно (мат и гланц), различни нюанси на сивото, синьо и червено. Все повече господа са склонни да си вземат диоптрични рамки с по-различен цвят от стандартните. Затова KWIAT залагат и на очила от пластика в зелено, кафяво или шарено.

Огромна популярност набират очилата KWIAT Clip. Няма по-бърз начин от този диоптричните рамки да станат за секунда слънчеви очила. Като KWIAT разполагат с над 120 модела от тази серия, които са с изключително лек и незабележим клип. Както от дамските, така и от мъжките модели има очила от пластика и метал.

Зелено, червено, жълто, синьо, розово, лилаво, комбинация от цветове – или просто детски диоптрични рамки KWIAT. Очилата за най-малките винаги са били най-забавни. Някои от тях имат малки рисунки на дръжките, други пък са във формата на цвете. Всички модели KWIAT Junior са олекотени, ергономични и любимите на децата. Едно от най-изненадващите неща в колекцията е, че вече има и диоптрични очила за деца на възраст 6 месеца.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top