Затворете

Забравена парола?

KWIAT и модните тенденции при очилата за 2022

През 2022 година тенденциите при очилата се променят драстично спрямо предните години. Има доста изненадващи неща, които на пръв поглед предизвикват скептицизъм, но след това бързо се превръщат в любими.

Най-развълнувани за тенденциите се оказват дамите, които нямат търпение да разберат каква ще е модата при слънчевите очила през 2022-та година. Отличителният белег ще са дебелите дръжки. Без значение дали са абсолютно прави или с различни чупки – ще се срещат все повече. Те идеално се съчетават с другите две тенденции, които предстоят. Едната е ”овърсайз” моделите, които вече няколко години държат позиции. Противоположно на тях са слънчевите очила, които отпред са толкова тесни, че почти се сливат с рамката.

Формите са различни, но най-често ще се среща правоъгълната. Пластмасовите очила печелят в “битката” с металните, но въпреки това има изкусителни модели, съчетали и двете.  

Цветовете са бордо, зелено, черно и любимата зебра – идеалното съчетание между черно и бяло. Полупрозрачните очила като KWIAT Top models KS EXR 9235 заемат своето място и през 2022 година. 

Особена промяна се забелязва и при стъклата. Trendypet Ако през изминалата година имаше най-различни цветове, то тази тенденциите са да се носят кафяви или кафяви преливащи и сиви или сиви преливащи. 

На 180 градуса се завъртат и тенденциите при диоптричните очила през тази година. Ако досега е имало голямо разнообразие на цветове, то сега преобладаващите ще са черно и бяло. Наблюдава се едно интересно уеднаквяване между слънчеви очила и диоптрични рамки. Тук също има прозрачни рамки, но с леки цветове като опушено, сиво, кафяво, розово.

Диоптричните очила ще са от метал с пластмаса или само пластмаса. Формите ще са разнообразни, така че всеки спокойно ще може да си избере подходящи. Предимство ще имат овърсайз очилата и котешкото око, което беше загатнато още през изминалата година, когато те започнаха да се появяват все повече. 

За мъжките слънчеви очила и диоптрични рамки през 2022 година има съвсем леки промени. На почит остават черните очила с малки акценти, които са предимно спортни или спортно-елегантни като KWIAT Chic KS CH 9044 B. И все пак има очила, които са малко по-разчупени – цветни стъкла като модела KWIAT Chic KS CH 9046 C или пък такива, които са съчетание от светло синьо и бяло. 

Това, което не се променя с времето при мъжките очила са, комфорта, удобството, минимализмът и олекотената немска стомана, с която са направени всички очила KWIAT.  

                       С правилния чифт очила можеш всичко!

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top