Затворете

Забравена парола?

Ползите от жълтите стъкла

Промоция

До края на март можете да купите диоптрични рамки с клип KCL 2020, KCL 2030, KCL 2033 или KCL 2036 и да вземете отделно клип с жълти стъкла само за 9 лв.

За предстоящите слънчеви дни очите ви се нуждаят от жълти стъкла!

Повече слънце, по-малко сняг, повече настроение и по-малко време, прекарано на затворено – пролетта вече витае във въздуха! Дългоочаквана след ледените зимни месеци, топлината на слънчевите лъчи е изключително приятна, зареждаща и стимулираща и ни кара да забравим за стоенето вкъщи и да се впуснем в нови приключения. Да изкачим нов връх, да поставим нов рекорд. А понякога просто да отделим време за разходка в компанията на любим човек. Макар и слънцето да е чакано и търсено след студените месеци, трябва да подхождаме с внимание към него и да предпазим както кожата, така и очите си. Слънчевите очила са задължителен аксесоар през пролетта и лятото, но знаете ли, че не всички модели очила и стъкла са еднакво добри? И не – тук нямаме предвид марката или дори качеството на изработката. Тук важен е цветът!

Жълтите стъкла не са просто модерни

Макар и да са били особено популярни през 70-те години на миналия век заради своя алтернативен и интересен стил, слънчевите очила с жълти стъкла не са просто моден аксесоар за любителите на ексцентричната визия. Жълтите стъкла крият много предимства, които често остават неглижирани и, със сигурност, не са достатъчно обсъждани. Подходящи за спортуване, за работа с компютър, за шофиране или просто за предпазване на очите от ежедневните слънчеви лъчи – нека разгледаме защо тази година трябва да изберете поне един чифт очила с жълти стъкла!

Жълтите стъкла ще ви помогнат да се фокусирате върху детайлите

Едно от основните предимства на жълтите стъкла е начинът, по който те филтрират светлината. Ограничавайки късите вълни (в лилавия и синия спектър), слънчевите очила от този тип ще ви помогнат да виждате нещата в близък и по-далечен план много по-изчистено, детайлно и ясно. Неслучайно очила с жълти стъкла са първи и предпочитан избор на редица спортисти – от скиори и сноубордисти, които искат да се отърват от неприятните слънчеви отблясъци по снега до професионални играчи на голф, при които е важно внимателно да преценят всеки елемент на терена, за да изиграят перфектната игра.

Използването на качествени слънчеви очила с жълти стъкла ще ви гарантира защита на очите от вредните UV лъчи. Междувременно контрастът и светлината при слаба светлина, сумрак или мъгла ще се подобрят значително, и едновременно с това ефективно се блокират отблясъците от насрещен трафик или светлина. Това е особено полезно при шофиране в лошо време и непредвидени метеорологични условия.

Ако не можете да си представите разликата между класическите тъмни стъкла и жълтите такива, просто ви съветваме да рискувате и да опитате – сами ще се убедите в истината зад нашите думи!

Качествените жълти стъкла на KWIAT

За предстоящите слънчеви месеци вашите очи се нуждаят от качествена и сигурна защита. Доверете се на колекцията слънчеви очила с жълти стъкла KWIAT. Изработени с внимание към детайлите, нашите очила едновременно ще предпазват очите и ще ви помогнат да виждате по-добре, независимо от метеорологичните условия. Слънчевите очила KWIAT с жълти стъкла можете да откриете в дамската и мъжката колекция в комбинация с някои от любимите модели и визии рамки.

А за хората, които носят диоптрични очила и предпочитат да не ги сменят със слънчеви, KWIAT предлага възможността за поставяне на клип, който се прикрепя към рамката и защитава очите със силата на жълтите стъкла! Моделите са: KCL 2020, KCL 2030, KCL 2033, KCL 2036. Това лято доверете очите си в сигурни ръце! Изберете KWIAT!

 

Top