Затворете

Забравена парола?

KWIAT – очилата, които диктуват тенденциите за 2024

Във века на иновациите и постоянната промяна в модата, KWIAT представя своята най-нова колекция слънчеви очила и диоптрични рамки за 2024 година. Със свой характерен поглед към бъдещето на модата, ние създаваме тенденциите и диктуваме стила през тази година.

Тесните очила ще са на пиедестал

През 2024, модерните слънчеви очила и диоптрични рамки се изразяват чрез малки, тесни, удължени или заоблени форми. Тези дизайни придават на лицето една изящна и елегантна визия, която ще срещате все по-често.

Завръщането на малките очила

Това класическо преживяване от 90-те години се завръща с пълна сила. Съчетавайки ретро шик със съвременна естетика, малките очила добавят интрига и стил към всяка визия.

Разнообразие от цветове

Разнообразието от цветове е в основата на модните тенденции за очила през тази година. От ярки и живи нюанси до пастелни и нюд тонове, цветовете са ключът към индивидуалността и изразяването на стила.

С новата си колекция очила за 2024 година, KWIAT не само създава модни тенденции, но и въздейства с иновативни дизайни и разнообразие от цветове. Така че се подгответе да се потопите в стила и елегантността на следващата глава в модната индустрия с KWIAT!

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top