Затворете

Забравена парола?

Какво означава името на KWIAT

Добре дошъл в света на KWIAT – българската марка очила, която превръща носенето на очила в истинско изживяване на стил и комфорт. От 1991 година ние сме посветени на създаването на слънчеви очила и диоптрични рамки, които не само отговарят на очакванията, а ги надминават.

KWIAT – откъде идва името на бранда

Мнозина се питат откъде идва името KWIAT и как точно се произнася то – ето го и отговора! KWIAT или иначе казано „КВЯТ“ означава „цвете“ и името идва от полски език. В България, преди повече от 30 години, едно цвете се ражда от любовта между полякиня и българин. В далечната 1962 г. г-н Михаил Цветков среща д-р Мария Биерут и веднага се влюбват. Въпреки трудностите по пътя, те създават прекрасно семейство. През 1991 г. Михаил и синът му Павел решават да създадат фирма в България. След дълги размишления за това как да се казва тя, семейството решава да се спре на полската дума „KWIAT“, която означава цвете и така Михаил Цветков я свързва с любовта към съпругата си. 

Това, което ни прави различни

Нашата визия е да съчетаем в производството на слънчевите ни и диоптрични очила внимание към детайла с безупречното качество във всеки аспект на нашите очила. От изработката на диоптрични рамки до слънчевите очила – всяка част е внимателно проектирана и произведена с единствената цел да ти предостави най-доброто изживяване при носене.

Нашите очила не са просто аксесоар – те са изящен симбол на индивидуалност и стил. С многообразие от модели и дизайни, KWIAT предлага нещо за всеки вкус и предпочитание. Слънчевите очила и диоптрични рамки не само ти помагат да допълниш визията си, но и са създадени с най-високите стандарти за защита на очите срещу вредните UV лъчи.

Горди сме, че очилата KWIAT се предлагат в над 450 оптики в България и в над 25 страни по целия свят. Това свидетелства за доверието, което клиентите ни имат.

В KWIAT се стремим да бъдем повече от просто бранд за очила – ние сме общност, която споделя твоята страст към стил и качество. Избери KWIAT и се потопи в света на неповторимия дизайн и безупречното усещане, което само ние можем да ти предложим.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top