Затворете

Забравена парола?

KWIAT – надеждният спътник при всяко пътуване

При планиране на следващото пътешествие, независимо дали си се подготвил за слънчево или облачно време, едно нещо е неизменно важно – твоите очила KWIAT. А когато става въпрос за носенето на слънчеви очила по време на пътуване, нищо не е по-ценно от тези с поляризация.

Очите заслужават най-добрата възможна защита

Слънчевите лъчи са известни със своята способност да причиняват увреждания на очите – слънчеви изгаряния, катаракти са само част от тях. Очилата KWIAT с поляризация не само блокират нежеланите UV лъчи, но и предпазват очите от изтощителните ефекти на слънчевата светлина, което е от съществено значение по време на пътуване, където често сме изложени на продължително слънчево излагане.

Защита по всяко време и на всяко място

Независимо дали пътуваш през лятото и навън грее слънце или в по-мрачно и облачно време, носенето на слънчеви очила с поляризация е задължително. Вредните UV лъчи проникват и през облаците. Затова винаги в колата трябва да имаш на една ръка разстояние леки и удобни очила KWIAT, за да бъдеш винаги подготвен за всяко време и всяко място. Всички слънчеви очила и диоптрични рамки KWIAT са с удобно калъфче, което можеш бързо и лесно с едно движение да прибереш – независимо дали става въпрос за жабката на колата, чанта или джоба на якето. 

Погледни към морето през очила KWIAT

Когато си на морето, отблясъците от слънцето върху морската повърхност могат да бъдат изключително силни и дразнещи. Тези отблясъци са не само неприятни за зрението, но и могат да причинят временно загуба на яснота и видимост.

Носенето на слънчеви очила KWIAT с поляризация и по време на морско пътуване е от съществено значение за намаляване на тези отблясъци. Технологията за поляризация в очилата KWIAT е специално проектирана да филтрира и елиминира отблясъците, което не само те предпазва от разсейване и загуба на видимост, но и ти дава по-ясна и по-остра картина за околната среда.

Безопасност при шофиране при всякакви условия

Когато си на път, безопасността е най-важна. Поляризацията на очилата KWIAT е отличен избор за шофиране, дори когато навън вали дъжд. Да, точно така – поляризацията елиминира отблясъците от мокрия асфалт.

Когато става въпрос за пътуване, очите ти са ключов фактор за твоя комфорт и безопасност. Не прави компромиси с тях. Избери слънчеви очила с поляризация KWIAT и се наслади на пътя.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top