Затворете

Забравена парола?

Фотосоларни стъкла за очила

Нови органични фотосоларни стъкла от Квят – мъдрият избор за твоите очиСамо когато станете притежатели на новите фотосоларни стъкла от Квят TRANSITIONS V , изработени от най-иновационния материал TRANSITIONS NEXT GENERATION, веднага ще се убедите, че сте направили най-мъдрия избор. Новите фотосоларни стъкла TRANSITIONS V, благодарение на бързата реакция на светлината оставят далече зад себе си традиционите фотосоларни стъкла и осигуряват на потребителя им комфорт на виждане при всякакви условия и през всички годишни времена.ПЕРФЕКТНИ ПОКАЗАТЕЛИмаксимално прозрачни – в тъмни помещения новите фотосоларни стъкла от Квят TRANSITIONS V изглеждат като безцветни стъкла;максимално тъмни – навън фотосоларнитестъкла отКвятреагират на светлината и стават тъмни като сланчеви очила;най-бързи – фотосоларнитестъкла от Квятсамо за броени секунди сменят своето оцветяване от напълно прозрачни до почти максималното затъмняване. ПРЕДИМСТВА ЗА ХОРА, НОСЕЩИ ОЧИЛА естетика.

Кристално прозрачни на тъмно, благодарение на което изглеждат много по-естетично.При затъмнено състояние изглеждат и действат като слънчеви очила

комфорт и удобство

Пасват при всякакъв стил на живот и са идеални за всички годишни времена.Много са леки и стават за всякакъв вид рамка.Много добре се адаптират към всички условия на светлината, давайки максимални удобства.Перфектни са за нощно шофиране.

добър избор

Издържливи са на удар и надраскване.Перфектно защитават и коригират зрението.Гарантират прозрачно виждане без отблясъци.

Защитават 100% от вредните за окото UV-A и UV-B лъчи. НАШАТА ОФЕРТА Органичните фотосоларни стъкла TRANSITIONS V могат да бъдат в приятен сив и дълбок кафяв цвят

  • еднофокусни
  • многофокусни

Органични фотосоларни стъкла TRANSITIONS V предлагаме по желание на клиента с:

  • твърдо покритие
  • многослойно антирефлексно и хидрофобно покритие
  • допълнително оцветяване

Истинскитестъкла от Квятсе предлагат от специалист оптик само в оптически магазин.Всички цени можете да откриете в специализиран каталог.При получаване на готовите очила винаги изисквайте оригиналните пликчета на стъклата!Квят ООД гарантира за произхода и качеството на всички предлагани стъкла.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top