Затворете

Забравена парола?

Самостоятелен клип SOLANO

Представяме ви най-новите клипове с марката SOLANO. Клиповете SOLANO са предназначени за хора, носещи диоптрични очила. Тези клипове се предлагат отделно. Те не са предназначени за конкретна рамка, защото са универсални. Предлагат се в 4 размера и клиентът може да избере кой размер пасва най-добре на неговата рамка. Самостоятелните клиповете SOLANO са няколко вида, като веки от тях има различно предназначение. 3D поляризиращ клип Този вид клип е предназначен за феновете на новите технологии. 3D клипа ще представлява интерес за всички, които обичат да гледат 3D филми в киното или у дома, но носят диоптрични очила. Слагането на стандартните 3D очила върху диоптричната рамка е доста неудобно. С този клип SOLANO всички любители на 3D филмите ще избегнат това неудобство. Предназначен е за клиенти, които харесват фотосоларния ефект, но все още не са се решили да си поръчат очила с потъмняващи стъкла. Силно препоръчваме този клип на шофьорите заради поляризацията. Той предотвратява нежеланите отблясъци и рискът от катастрофи намалява. Поляризиращ клип с покритието ЕМI за работа с компютър. Предимства:
*Намaлява отражението и отблясъците от монитора;
*Осигурява кристално ясно виждане;
*Намалява умората на очите.
Покритието EMI е бариера за външните електромагнитни вълни и по този начин предпазва очите. Поляризиращ клип CONTRAST DRIVE за шофьори Предимства:
*Специален поляризиращ ефект помага за намаляване на отблясъците и ярките светлини и подобрява яснотата на зрението;
*Страничната защита от нежеланите отблясъци, предотвратява преумората на очите и предпазва от увреждания вследствие на ултравиолетовите лъчи; *Специално многослойно покритие от вътрешната страна на стъклата позволява да се избегне двойното изображение и подобрява възприятието на околната среда;
*Специално покритие от двете страни на стъклата ги предпазва от петна и гарантира лесно почистване;
*Използването на нанотехнологията увеличава контраста на цветовете и предлага по-остри и натурални тонове.
Клип за шофиране при сумрак и мъгла
*Поляризиращ ефект
*Жълто-оранжев оттенък
*Осигурява по-контрастно виждане
Тези клипове могат да се носят по всяко време върху диоптричните рамки и да защитават допълнително очите от вредните UV лъчи просто като слънчеви очила. Всеки клип е и поляризиращ и има 100% UV защита. Самостоятелните клипове SOLANO се предлагат в различни оттенъци на кафявото и сивото. Освен това имат калъфче, което ги предпазва от надраскване.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top