Затворете

Забравена парола?

5 тенденции в рамките през 2020-а

Нова геометрия

Квадратни, осмоъгълни и всякакъв друг вид геометрични форми лесно ще се превърнат в хващащ-окото елемент от вашия личен стил през 2020 година. Знаменитостите вече адаптираха този често срещан на котешката пътека тренд. Дръзката форма на новата геометрия, която предлагат много от рамките за новия сезон, ще ви направи една идея по-различни от обичайното, но и доста по-шик, dare to wear, както се казва!

Котешки форми

Котешките рамки отново са тук, за да останат задълго, заради уникалната им форма, която издължава лицето и подчертава скулите. През 2020-а cat-eye моделите са още по-фънки от преди: класическата форма се радва на ъпдейт в ярки цветове, уникални финиши и дръзки детайли.

Sassy Glitter

Рамките с украшения са един от големите акценти на 2020 година. Екстремно бляскави, моделите с различни glitter елементи ще се превърнат в бърз, лесен и забавен начин да освежите визията си и да добиете онзи специфичен Old-Hollywood блясък, който никога не излиза от мода. Кристалите и брокатът със сигурност ще ви направят лесно отличаващи се от заобикалящата маса. Колко дръзки бихте искали да бъдете, оставяме във ваши ръце. Разнообразието от модели ще ви помогне да изберете своя!

Hide & Seek

Oversized моделите са отново тук, по-големи от всякога. Перфектното извинение да пропуснете сутрешния грим, този тип рамки са любим аксесоар на фешънистите по целия свят. Придаващи доза загадъчност, oversized рамките са най-красивото и практично решение, на което може да заложите тази година.

Двоен мост

Лесно е да харесаш модел очила с двоен мост. Този нов прочит на класическия авиатор идва направо от котешката пътека в изминалите седмици на модата, където горната част на моста бе интерпретирана по много различни начини, които й придаваха модерно усещане.

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top