Затворете

Забравена парола?

Колко е важно да бъдем стилни

Суетата ни кара да се грижим за външния си вид, да тренираме, да обновяваме периодично гардероба си, да поддържаме косата си… Толкова внимателни ли сме обаче, когато става дума за очилата, които носим? Може би не си даваме сметка, но зле избраната за лицето ни рамка, би имала същия негативен ефект за стила ни както отдавна излязъл от актуалност модел дънки. Неправилен избор на форма на рамката, както и на цвят, ще ни направи с една идея по-малко привлекателни. Кой би искал това, за Бога!?

Old but Gold
Да носим една рамка години наред ни прави заложници на един и същи тренд. Не се страхувайте да опитвате нови/стари течения в модата. Хубавото е, че също като при шит по поръчка костюм, евъргрийн моделите са нещо, на което винаги може да заложите. Модата се повтаря, така че не трябва да изпитвате притеснения, ако харесате модел, който сте срещнали, гледайки ранните сезони на Приятели.

Искате да бъдете дръзки? Помислете отново
Имайте предвид, че екстравагантните форми и дръзките цветове не са за всеки. Малцина са тези, които могат да си позволят да носят ярко червена рамка… Не казваме, че пречи да експериментирате с авангарден стил, но следете добре реакциите на околните, те ще ви подскажат дали сте избрали правилно. Нестандартен модел би отивал повече на цялостна фънки визия. Просто казваме…

Офисният дрескод има значение
Да съобразите рамката с основния стил на обличане, наложен във фирмата ви, е не просто препоръчително, а задължително. Компанията ви държи на строго офис облекло? Артистичните овални рамки може би няма да се впишат толкова… Ако имате обаче подходяща за freelancer-ски ангажименти професия, като дизайнер, художник или др., нестандартен модел би акцентирал върху креативния ви натюрел.

Модел за всяка ситуация
Бизнес облеклото изпълва по-голямата част от деня ви, но в свободното си време обичате да разпускате в неформална среда? Очилата, които сте избрали за офиса, нямат място в нощния клуб, който ще посетите в събота вечер. Решението: подберете няколко различни като стил, но еднакво комфортни за вас рамки, които да комбинирате с подходящ за ситуацията аутфит. Вижте повече тук: www.kwiat.bg

Щракнете отвън, за да скриете лентата за сравнение
Сравни
Top